Sušička ovoce se používá na snížení obsahu vody v potravinách různého druhu, jako například v ovoci, zelenině, bylinkách nebo houbách, aby se tak prodloužila možná doba...
Sušička ovoce se používá na snížení obsahu vody v potravinách různého druhu, jako například v ovoci, zelenině, bylinkách nebo houbách, aby se tak prodloužila možná doba...
Sušička ovoce se používá na snížení obsahu vody v potravinách různého druhu, jako například v ovoci, zelenině, bylinkách nebo houbách, aby se tak prodloužila možná doba skladování. Potraviny absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Sušení je alternativou jiných druhů dlouhodobé konzervace, jako je např. mražení, solení či zaváření. Sušička ovoce Vám garantuje rychlé a stejnoměrné sušení všech kousků potravin. K sušení používejte suroviny v co nejlepší kvalitě, tedy zralé a čerstvé. Pokud ovoce není zralé, nikdy při sušení nedosáhnete dobré barvy, přezrálé ovoce a zelenina budou zase příliš měkké a kašovité. Stejně tak doporučujeme plody začít sušit v co nejkratší době po sběru. Specifikace:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.